Træning m.m.

Ja så er træningen slut for denne gang, men vi vender stærkt tilbage midt i oktober. Mandag var den sidste gang hundetræning for Joy og Luna. Luna nød det som sædvanligt og var flere gange en tur i søen – den lille laban. Jeg glædes nu over det hver gang hun gør det, for det betyder jeg har en hvalp, der ikke er bange for så meget! Har man eller har man haft en usikker hund, så glædes man endnu mere over det og nyder hunden udfolde sig.

Joy har de to sidste gange været ikke helt så glad for at være med. Hun nyder tiden med Hermann og vil også gerne lege med Luna og også lidt nogle få andre hunde, men hun vil helst være ved os. Jeg håber af hele mit hjerte, at hun finder ud af at hun altså godt kan med andre hunde og ikke behøver være bange for dem!!

Vi har snakket med Tina fra Bobas hundeadfærdsskole, og hun vil helst at Joy kommer på endnu et hvalpe hold. Vi kan godt se det er det bedste, og vi vil til en hver tid gøre det der er bedst for vores Joy, og så håbe på, hun bliver mere tryg!! Det er tydeligt at hun ændre sig, også i kraft af støtte fra Luna, så jeg bliver en smule bekymret for at Luna ikke træner med på Joys hold mere. For Luna kommer på det let øvede hold. Så håber vi hun er klar til det hold, for Luna er en finurlig hund <3 Keder hun sig så piver hun, til andre tider så ved hun snart ikke om hun gider lette sig for en kiks eller gider løbe hen til mig  :mrgreen: men nu bliver hun også først 6 måneder når vi starter op igen.

Vi glæder os utroligt meget til træning, for det giver os alle 4 så meget. Men der er også en lille nervøsitet – håber ikke Luna oplever samme store forskel fra hvalpe til let øvede som Joy oplevede. Luna er en stærk og modig pige, men hun kan også godt blive forskrækket og det ønsker vi ikke hun bliver – i hvert fald ikke så det bliver negativt for hende.

 

 

_DSC3676 (FILEminimizer)
Joy nusser med far eller også er det omvendt

 

_DSC3680 (FILEminimizer)
Frække JoyJoy <3

 

_DSC3716 (FILEminimizer)
Hva så mor – har du noget til os?? Luna tv Joy th

 

_DSC3674 (FILEminimizer)
Vi hygger
_DSC3685 (FILEminimizer)
Skønne Luna Baby… og ja hun skal altså klippes 😉
_DSC3686 (FILEminimizer)
Er jeg ikke bare dejlig

 

_DSC3694 (FILEminimizer)
Overfalder far

 

_DSC3755 (FILEminimizer)
Sikke en fin stol mor og far har givet os men den er nu ikke al for stor til en stor Luna Baby

Skriv en kommentar